Veel gestelde vragen

Prijzen. Wat zijn de prijzen en zijn die inclusief BTW en Bezorgkosten

 

We hanteren vaste prijzen per item. De prijzen zijn inclusief BTW en binnen Nederland bezorgen we gratis. 

T-shirts € 29,50

Sweaters € 44,95

Hoodies € 49,95

Mini-shirts € 24,95

Mini-sweaters € 34,95

Mini-hoodies € 39,95

De prijzen zijn Inclusief BTW en we bezorgen gratis binnen Nederland. Buiten Nederland wordt een meerprijs gerekend afhankelijk van de bestemming.

Kado geven?

 

Dan zijn er verschillende opties: Je kunt een t-shirt, sweater of hoodie uitzoeken en naar de ontvanger laten sturen, of we sturen ‘m naar jou en dan kun je ‘m zelf geven. Maar we hebben ook kadebonnen voor t-shirts, sweaters en hoodies. Dan kan de gelukkige zelf een shirt uitzoeken. De bonnen versturen we naar jou of naar de gelukkige en dat kan zowel via de post als via de mail. De bonnen gaan in beide gevallen nog dezelfde dag de deur uit.

Levertijden en Bezorgmethoden. Hoe lang duurt het?

 

Als je bestelling binnenkomt gaan we ermee aan de slag. Je shirt wordt bedrukt en we geven deze mee aan Post.nl. Meestal duurt het zo’n 3 werkdagen. De levertijd is onder andere afhankelijk van drukte bij Post.nl. Voor Kadobonnen kun je kiezen om deze per post te ontvangen of digitaal. In beide gevallen gaan ze dezelfde dag de deur uit.

Annuleren. Is het mogelijk de bestelling te annuleren?

 

Aangezien we bij binnenkost van je bestelling gelijk aan de slag gaan is het niet mogelijk de bestelling te annuleren. Tenzij je een kledingstuk zonder opdruk besteld, die kunnen zonder probleem geannuleerd worden. Mocht de de onbedrukte kleding de deur al uit zijn dan treedt het herroepingsrecht in werking.

Herroepingsrecht en Garantie.

 

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat de kledingstukken u in onberispelijke staat bereiken. Wat betreft onbedrukte kleding is het normale herroepingsrecht van kracht. Voor bedrukte kleding geldt dit niet en zijn er andere bepalingen wat betreft het herroepingsrecht van kracht. Leest u daarom artikel 5 en 7 van de Algemene voorwaarden zorgvuldig.</br />

Korting bij grote afname.

 

Wil je meer producten tegelijk afnemen? Neem dan contact op via via info@paperjam.nl. We zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Abonnementen.

 

Binnenkort: Iedere maand een t-shirt, sweater of hoodie (keuze pakket) naar keuze of naar verassing. Ook leuk om kado te geven! Binnenkort volgt er meer informatie. Wil je daar nu al meer over weten, neem dan contact op via info@paperjam.nl

Hoe vaak een nieuw ontwerp?.

 

We lanceren minimaal 1 keer per maand een nieuw ontwerp maar meestal is dat vaker.

Ontwerpen in opdracht.

 

Doen we ook. Wil je daar meer over weten, neem dan contact op via info@paperjam.nl